Spektakl na Bernebeuu, a nije utakmica: Eden Hazard izašao na teren!
Foto: Screenshot

Predstavljeno veliko pojačanje Kraljeva

Spektakl na Bernebeuu, a nije utakmica: Eden Hazard izašao na teren!

Eden Hazard je i zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida.

Sjajni Belgijanac je danas prošao ljekarske preglede, obratio se novinarima na press konferenciji i izašao na travnjak Santiago Bernabeua u dresu Real Madrida.

Na taj način se Belgijanac predstavio navijačima svog novog kluba koji su jedva čekali vidjeti ga u bijelom dresu.

Za Hazardovo predstavljanje danas je u Madridu vladalo veliko interesovanje, pa je Belgijanac izašao pred pune tribine Bernabeua.

Inače, Hazard je u Real Madrid stigao iz Chelseaja u transferu koji bi u konačnici mogao koštati i do 150 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Belgijanac je sa Kraljevima potpisao petogodišnji ugovor.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJA....
Posao stoljeca za Chelsea, prodati igraca za 150000000 eura za igraca koji u januaru puni 29..da se razumijemo Hazard je BETON, ali najbolje godine je dao Chelsea-u..
30 2
ubnt
Evo zasto je Real najveci na svijetu ! Na prezentaciju Hazarda dodje navijaca vise nego sto Celzijev stadion ima kapacitet ! Ovo je Brodvej fudbala ! San , koji se ostvari samo nekolicini sretnika ! Sretno Hazard !
0 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi