Novi "galaktikos"

Hazard tražio "desetku", dobio je jasan odgovor

Admin Čaušević

Eden Hazard je danas zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida. 

Nakon sedam godina boravka u Chelseaju u transferu vrijednom 100 miliona eura odličnom ofanzivcu se ispunio san te je postao član kraljevskog kluba.

Hazard je uspješno prošao ljekarske preglede, a nekon toga održao je press-konferenciju pa je uslijedio spektakularan doček na stadionu Santiago Bernabeu.

Sjajni Belgijanac je predstavljen bez broja, pa je novinare posebno zanimalo koji broj na leđima će nositi u narednih pet godina.

Rekao je da je preko Matea Kovačića tražio "desetku", ali je dobio jasan odgovor.

"Imao sam sreću da pričam s Modrićem preko Kovačića, u šali sam mu rekao da mi ostavi desetku, ali je rekao ne", otkrio je belgijskih reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Broj mi nije važan. Važno mi je da igraom u ovom dresu i za ovaj grb", dodao je.

Da li ovaj Modrićev odgovor znači da će ostati u Real Madridu saznat ćemo u narednom periodu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.