Sloboda počela s pripremama

Obavljena prozivka na Tušnju, odazvalo se 38 fudbalera

Tuzlanska Sloboda je danas i zvanično počela pripreme za novu sezonu.

U Slobodi je već bilo, a očigledno će biti još dosta promjena u igračkom kadru.

Naime, danas je na Tušnju obavljena prozivka, a na istoj se odazvalo 38 fudbalera.

Tako će u narednom periodu stručni štab Slobode i tim menadžer Admir Smajić izvršiti selekciju igrača, nakon koje će se znati na koga će se na Tušnju računati u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što je već rečeno, na prozivci se pojavilo 38 fudbalera, medju njima su i neki iz prošle sezone (Alispahić, Ivetić, Baraban...), a tu su novopridošli (Osmanović, Rastoka, Husić), kao i značajan broj fudbalera koji će u Slobodi boraviti na probi, a čija imena uz sve napore nismo uspjeli saznati. Dakle, prvom treningu Slobode je prisustvovalo 38 fudbalera, a donosimo vam imena njih 34:

Vukliš, Ružić, Pršeš, Osmanović, Baraban, S. Alispahić, M. Alispahić, Salihović, Husić, Beganović, Dodig, Livančić, Šantić, Maksimovćić, Hasanbegović, Smajić, A. Hodžić, D. Hodžić, Ivetić, Buljić, Rastoka, Zekanović, Mehić, A. Ahmetović, Topuzović, Muratović, Devedžić, Kovčić, Živanović, Nišić, Omerović, Kurtalić, Savinović,Tešić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.