Crnogorac: Čeka nas mnogo posla

Održana prozivka Slobode

Crnogorac: Čeka nas mnogo posla

Prozivkom na stadionu Tušanj danas su sa pripremama započeli i fudbaleri Slobode.

Na Tušnju je proteklih sedmica bilo turbulentno, veliki broj fudbalera je digao sidro, a smijenjen je i dosadašnji trener Zlatan Nalić koji je u tuzlanskom klubu proveo godinu dana.

U Slobodi će u buduće za struku biti zadužen nekadašnji reprezentativac BiH Admir Smajić, a jedan od onih koji će mu pomagati u redu bit će Gradimir Crnogorac koji je i kao igrač imao priliku biti dio crveno-crnih.

Nakon današnje prozivke pred medije je stao upravo Crnogorac.

"Na prvom treningu se pojavilo 37 fudbalera, međutim kroz ovih par dana izvršit ćemo selekciju u hodu i neki će otpasti sa spiska. Dogovorili smo već za srijedu jednu prijateljsku utakmicu u Srbiji...", kazao je Crnogorac, pa dodao:

"Pred nama je mnogo posla, tu je veliki broj novih fudbalera, ali nadamo se najboljem."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi podsjetiti da Sloboda ove godine proslavlja 100. rođendan, a jubilej će uveličati zagrebački Dinamo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlaak
Samo hrabro!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi