Lopovi ne miruju

Opustošena kuća fudbalera Real Madrida

Edmir Škorić

Fudbaler madridskog Reala Lucas Vazquez najnovija je žrtva pljačkaša koji haraju španskom prijestolnicom.

Krilni fudbaler madridskog giganta i nejgova porodica nalazili su se izvan kuće, na odmoru, u trenutku kada su nepoznate osobe provalile unutra i odnijele neke vrijedne stvari.

Upravo su fudbaleri na meti pljačkaša koji su nedavno provalili u kuće trenera Zinedinea Zidanea i još jednog igrača Reala, Isca.

Naravno, slične probleme imaju i fudbaleri u ostalim zemljama, pa je prije nekoliko dana Interov ofanzivac Ivan Perišić doživio sličnu sudbinu.

Iako je Vazquez odmah prijavio policiji slučaj i predao video snimke, male su šanse da će se počinioci ovog krivičnog djela naći pred licem pravde.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.