Još jedan odlazak s Tušnja

Mehmed Alispahić i FK Sloboda se nisu dogovorili oko nastavka saradnje · Saznajemo

Midhat Šljivak

FK Sloboda ostala je bez još jednog fudbalera.

Mehmed Alispahić nije više član tima sa Tušnja nakon što sa rukovodstvom tima nije postigao dogovor o nastavku saradnje.

Alispahić je za SportSport.ba potvrdio da više nije član tuzlanskog tima.

"Zahvaljujem se klubu na svemu. U Tuzli sam stekao jako puno prijatelja i mogu reći da sretan i bez ikakve mrlje napuštam ovaj grad. Dao sam najbolje što sam mogao za klub i bila mi je čast biti igrač kluba koji slavi 100 godina postojanja", rekao je Alispahić, te je dodao:

"Zahvaljujem se bivšoj upravi na čelu sa Senadom Mujkanovićem i Denisom Karićem, trenerima Osmanhodžiću, Crnogorcu, Ribiću i naravni Naliću. Također, zahvalnost i sadašnjoj upravi i novom treneru Admiru Smajiću, prema kojem imam veliko poštovanje. Klubu u budućnosti želim da ostvari zacrtane ciljeve", istakao je Alispahić za SportSport.ba.

Ovaj 31-godišnji veznjak je u protekloj sezoni odigrao ukupno 22 utakmice za Slobodu, a ostvario je učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Slobode nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je igrao za Šibenik,a u karijeri je nosio dres nekoliko poznatih klubova.

Karijeru je počeo u Iskri iz Bugojna, a zatim je igrao za Šibenik, Dinamo, Rijeku, Sarajevo i Al Ahli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.