Zukić napustio Slobodu: Nije bilo kako sam očekivao, ponuda već imam

Napadač više nije stanovnik Tušnja

Zukić napustio Slobodu: Nije bilo kako sam očekivao, ponuda već imam

S. Mlaćo

Sloboda je danas startala sa pripremama za novu sezonu, a već sada jasno da će Tuzlaci doživjeti velike promjene u igračkom kadru.

U narednom periodu dres Slobode sigurno neće nositi napadač Seid Zukić koji se danas razišao sa timom s Tušnja.

Zukić je potpisao raskid ugovora i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Potvrdio je to za SportSport.ba kratko kazavši da se zahvaljuje Slobodi na svemu i da klubu sa Tušnja želi sve u budućnosti, ali i da spreman očekuje nove izazove u svojoj karijeri.

"Sigurno da nije bilo kako sam očekivao, u razloge što nisam dobijao više priliku za igru ne bih ulazio. Sada sam u potrazi za novim klubom, imam nekih ponuda, pa ćemo vidjeti. Slobodi želim sve najbolje i želim im što bolji plasman u ovoj sezoni za stogodišnjicu kluba", jasan je bio 25-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zukić je u Slobodu stigao na posudbu iz francuskog Toursa, a prethodno je nastupao za NK Vitez, NK Travnik, Orašje, Čapljinu, Turbinu...

U sezoni iza nas upisao je 28 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju. Da je dobio veću minutažu sigurno bi njegova statistika bila mnogo bogatija, s obzirom da se radi o kvalitetnom napadaču koji je dobrim igrama u našoj zemlji u julu prošle godine ostvario transfer u Francusku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TipsterXO
Najveći panj koji je nosio dres Slobode, uključujući navijače na tribinama.
7 3
jay jay
Razlog je zato sto si kloc...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi