Obavljena prozivka na Tušnju, odazvalo se 38 fudbalera

Sloboda počela s pripremama

Obavljena prozivka na Tušnju, odazvalo se 38 fudbalera

Tuzlanska Sloboda je danas i zvanično počela pripreme za novu sezonu.

U Slobodi je već bilo, a očigledno će biti još dosta promjena u igračkom kadru.

Naime, danas je na Tušnju obavljena prozivka, a na istoj se odazvalo 38 fudbalera.

Tako će u narednom periodu stručni štab Slobode i tim menadžer Admir Smajić izvršiti selekciju igrača, nakon koje će se znati na koga će se na Tušnju računati u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što je već rečeno, na prozivci se pojavilo 38 fudbalera, medju njima su i neki iz prošle sezone (Alispahić, Ivetić, Baraban...), a tu su novopridošli (Osmanović, Rastoka, Husić), kao i značajan broj fudbalera koji će u Slobodi boraviti na probi, a čija imena uz sve napore nismo uspjeli saznati. Dakle, prvom treningu Slobode je prisustvovalo 38 fudbalera, a donosimo vam imena njih 34:

Vukliš, Ružić, Pršeš, Osmanović, Baraban, S. Alispahić, M. Alispahić, Salihović, Husić, Beganović, Dodig, Livančić, Šantić, Maksimovćić, Hasanbegović, Smajić, A. Hodžić, D. Hodžić, Ivetić, Buljić, Rastoka, Zekanović, Mehić, A. Ahmetović, Topuzović, Muratović, Devedžić, Kovčić, Živanović, Nišić, Omerović, Kurtalić, Savinović,Tešić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Ovo je sigurna druga liga... ovaj Smajica im ni ja, da sam birao, ne bi bolje izabrao... hahahah
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi