Bez Ermina Zeca

Održana prozivka na Grbavici

Edmir Škorić

Danas je, nakon održane sjednice Skupštine FK Željezničar, održana i prozivka na stadionu Grbavica.

Amar Osim je danas prozivao Plave, a odazvali su mu se sljedeći igrači:

Fejzić, Stevanović, Pavić, Bajić, A. Zec, Krpić, Mujezinović, Ramović, Stanić, Erić, Kjosevski, Bogičević, Osmanović, Zajmović, Sadiković, Veselinovic, Zubanović, Hajdarević, Osmanković, Kršić, Šehić Edar, Aldin Šehić, Žerić, Sipović, Ćeman.

Na prozivci nije bilo Ermina Zeca kojem je istekao ugovor, dok je Rodin dobio slobodno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo je imao turbulentnu sezonu koja je na kraju završena tragično, pošto je klub ostao bez licence za Evropu, a to je prouzrokovalo i mnoge druge probleme.

Očekuje se nekoliko promjena u igračkom kadru i jedan od glavnih ciljeva za narednu sezonu bit će pokušaj da se izbori Evropa, ali oni najoptimističniji vjeruju i u trofeje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.