Izabran v.d. predsjednika Upravnog odbora FK Željezničar

Jasmin Badžak izglasan za v.d. predsjednika

Izabran v.d. predsjednika Upravnog odbora FK Željezničar

E. Škorić, foto: T. Hebib

Sjenica Skupštine FK Željezničar održava se u prostorijama Mašinskog fakulteta u Sarajevu. Počela je u 11 sati, ali još nije završena.

Na sjednici Skupštine se odlučivalo o promjenama u upravljačkoj strukturi kluba, odnosno Upravnom i Nadzornom odboru.

Za v.d. predsjednika UO FK Željezničar jednoglasno je izabran Jasmin Badžak, dojučerašnji član Upravnog odbora.

Sjednicu je otvorio predsjednik Skupštine, Adnan Džindo, a nakon toga su predstavnici navijača iznijeli stavove i zaključke. Potom je izmijenjeni Dnevni red usvojen sa 36 glasova koliko je bilo prisutno delegata na današnjoj sjednici Skupštine Kluba.

Druga tačka Dnevnog reda ticala se usvajanja Zapisnika sa prošle sjednice Skupštine, a naredna tačka odnosila se na Izvještaj o radu Upravnog odbora koji je detaljno prezentovao Nihad Selimović. Delegati su usvojili Izvještaje o radu UO i NO, a u međuvremenu je i Nihad Selimović zvanično podnio neopozivu ostavku na poziciju predsjednika FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uslijedila je tačka koja se odnosila na biranje novog predsjednika Upravnog odbora. S obzirom na to da nije bilo predloženih kandidata, članovi Upravnog odbora će ostati u tehničkom mandatu do nastavka sjednice Skupštine, te će dosadašnji potpredsjednik Jasmin Badžak obnašati funkciju v.d. predsjednika Kluba.

Sjednica je prekinuta, a nastavit će se 29. juna kada će delegati predložiti i odabrati nova imena za rukovodstvo FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kupi_Lee
Uskoro slijede i Šiljkova potraživanja.
6 0
VelaHavle
Diletanti predvodjeni Amarom Osimom se zaletili i smijenili covjeka koji je imao viziju i znao kako se upravlja jednom firmom sto FK jeste... finansije bile savrsene, osvojen kup, titule u dva navrata izbjegle za dlaku... pucista Amar vrsi tzv udar i preuzima klub, te postavlja svoje ljude... evo rezultat svega vidimo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije