Krpić i Erić poručuju: Očekujemo puno u narednoj sezoni

FK Željezničar počeo s pripremama

Krpić i Erić poručuju: Očekujemo puno u narednoj sezoni

E. Škorić

Danas u 18 sati na Grbavici je počela prozivka Fudbalskog kluba Željezničar.

Sulejman Krpić je kao kapiten Plavih bio i na sjednici Skupštine u Mašinskom fakultetu, ali o tome nije želio puno da govori.

"Što se tiče sjednice, dobio sam poziv da dođem. Pričalo se o svemu. Najviše se pričalo za dobrobit Želje", rekao je Krpić, dodavši:

"Dobit ćemo informacije i to je to. Nije moje da prenosim šta se dešavalo na toj sjednici Skupštine".

Očekivanja od nove sezone?

"Imali smo jako lošu sezonu i bilo je svega, tako da sada svi očekuju od nas nešto najbolje. Očekujem najbolje. FK Željezničar to očekuje".

Neizlazak u Evropu?

"Cijelo vrijeme smo se borili, na tabeli smo to opravdali. Bili smo sretni kada smo pobijedili u Bijelini, ali nažalost na kraju nismo dobili licencu. Ostaje žal, ipak na ovom lijepom terenu i pred 10.000 navijača želite igrati Evropu", dodao je Krpić.

Filip Erić, golman koji je pojačao Željezničar ovog ljeta, također je stao pred novinare.

"Što se tiče mog dolaska, imao sam dosta ponuda, ali nisam mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu iz Želje. Svjestan sam u kakav klub dolazim. Na nama je da dobro radimo i da očekujemo najbolje naredne sezone", rekao je Erić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Konkurencija je jaka, sigurno jača nego što je do sada bila, ali na meni je da radim i da zalaganjem i trudom izborim mjesto".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kupi_Lee
"Očekujemo puno u narednoj sezoni" - za početak, plate koje od mjeseca aprila koje nisu primili.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije