Badžak: Za Želju dolaze bolji dani

Izabran za v.d. predsjednika UO FK Željezničar

Badžak: Za Želju dolaze bolji dani

E. Škorić

Jasmin Badžak je danas jednoglasno imenovan za v.d. pedsjednika Upravnog odbora FK Željezničar.

Od 11 sati pa skoro do 18 trajala je današnja sjednica Skupštine FK Željezničar i na kraju nije kompletiran sastav Upravnog odbora i rukovodstva kluba, ali je Badžak dobio privremenu funkiju predsjednika.

"Komentar je definitivno pozitivan. Malo je sjednica bila duža, što je i normalno. Ako želimo bolje rezultate, moramo biti i konkretniji. Za Želju dolaze bolji dani. Ima još puno posla, puno stvari u planu", kazao je Badžak, dodavši:

"Imamo dobre stvari i dobre projekte. Neke stvari koje su se dešavale, više se neće desiti. Nadamo se da će navijači Želje biti zadovoljni".

"Kapitalne stvari se još nisu dovršile. Sigurno da je bilo jako puno stvari. Dovršene nisu, ali garantujem da će biti bolje nego što jest", dodao je Badžak.

Zašto se danas nije izabrao predsjednik?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Generalno je bilo nakupljeno dosta stvari. Dosta vremena smo danas potrošili na analizu prethodnog rada. Mislim da je nastavak sjednice normalna stvar. Nama će biti prioritet da se riješe obaveze, sa 30. 06. moramo imati račun kompletan spreman".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Analiticar
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
13 3
VelaHavle
Diletanti predvodjeni Amarom Osimom se zaletili i smijenili covjeka koji je imao viziju i znao kako se upravlja jednom firmom sto FK jeste... finansije bile savrsene, osvojen kup, titule u dva navrata izbjegle za dlaku... pucista Amar vrsi tzv udar i preuzima klub, te postavlja svoje ljude... evo rezultat svega vidimo
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi