Žuti mu mnogo vjeruje

Da li će Ćivić u Dinamo: Prosinečki otkrio šta misli o lijevom beku

Bh. reprezentativac Eldar Ćivić mogao bi ovog ljeta pojačati zagrebački Dinamo. Ćivić se nalazi na spisku želja struke Modrih, a trenutno nosi dres Sparte iz Praga, ali ne dobija baš često priliku.

Međutim, u reprezentaciji naše zemlje je standardan. Robert Prosinečki ga očigledno mnogo cijeni, a u razgovoru za 24.sata.hr kratko je prokomentarisao lijevog beka.

"Otkako igra u reprezentaciji, nitko nam nije stvorio problem po toj lijevoj strani. On je jako dobar igrač i dobra osoba. Mislim da bi bio pojačanje za Dinamo", rekao je popularni Robi.

Dinamo sa pripremama starta u srijedu, a da li će se uskoro pojavit i bh. reprezentativac ostaje nam da vidimo.

Vrijednost Ćivića procjenjuje se na milion eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.