Reprezentativac BiH seli na Maksimir? Dinamo je već kontaktirao njegov klub, želi ga i Slovan

Eldar Ćivić na meti dva kluba

Reprezentativac BiH seli na Maksimir? Dinamo je već kontaktirao njegov klub, želi ga i Slovan

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Eldar Ćivić na meti je nekoliko klubova.

Dinamo želi dodatno pojačati tim pred novu sezonu, a između ostalog će Modri potražiti novog lijevog beka jer Amir Rrahmani odlazi u Standard, pa bi u tom slučaju ostao samo Leovac.

Imao je Dinam plan da dovede Moubandjea i RafuSoaresa, no na kraju je izbor pao na reprezentativca BiH.

Kako pišu Sportske novosti, Ćivić je na meti Dinama, kao i Slovana iz Bratislave, pa će ovi klubovi pokušati da ga otkupe iz Sparte Prag.

Česi žele da ga unovče ovog ljeta, a prema pisanju Sportskih, Dinamo je već kontaktirao Spartu i postoji opcija jednogodišnje posudbe s otkupom na kraju.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ćivić je postao standardni reprezentativac kod Roberta Prosinečkog, a nedavno je napunio 23 godine i njegova vrijednost procjenjuje se na milion eura.

Na Maksimiru već igra jedan bh. reprezentativac, Amer Gojak, ali on je navodno sve bliže odlasku u La Ligu, dok je Izet Hajrović, povremeni bh. reprezentativac, također član ekipe koja je dominirala u Hrvatskoj, ali i imala fantastičan uspjeh u Evropi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
supljak djabaga nebi nejaki zgoljo izgubljen.
0 2
konjnakvadrat
Nije bio Los protiv Italy, ali realno taraba od igraca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi