Ermin Zec ostaje u Želji! · Zvanično

Edmir Škorić

Ermin Zec će i naredne sezone nositi dres Fudbalskog kluba Željezničar, pošto je produžena saradnja na još tri godine.

Zecu je istekao ugovor i nije ga bilo na prozivci Plavih na Grbavici, ali je iskusni golgeter odlučio da ostane, što je potvrđeno i na zvaničnoj stranici kluba.

Tridesetjednogodišnji Bugojanac je u šest mečeva u Premijer ligi postigao četiri gola uz dvije asistencije.

Zec je na Grbavicu stigao u januaru 2019. godine kada je potpisao ugovor na pola godine. Svojim igrama u Plavom dresu zaslužio je povjerenje kluba i navijača, te je na obostrano zadovoljstvo potpisan novi trogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravni odbor kluba istakao je da je ovo prvo pojačanje, a sigurno ne i posljednje, gdje želi da pošalje jasnu poruku kakve namjere ima u sezonama pred nama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.