Plavi od nedjelje u Livnu, 4. jula protiv Širokog Brijega?

Željo startao sa pripremama

Plavi od nedjelje u Livnu, 4. jula protiv Širokog Brijega?

S. Mlaćo

U subotu su nogometaši Željezničara startali sa pripremama za novu sezonu Premijer lige. Plavi sa Grbavice su ostali bez Evrope, pa tako mogu razmišljati samo o izazovima u Premijer ligi.

Željo će pripreme obaviti u Livnu, a prije odlaska u jugozapadni dio BiH izabranici Amara Osima će vjerovatno odigrati jedan prijateljski susret. Ime protivnika za sada još uvijek nije poznato, ali postoji mogućnost da to bude Mladost Doboj Kakanj.

Tokom priprema u Livnu Plavi će najvjerovatnije 4. jula odigrati prijateljski meč protiv Širokog Brijega.

"Sad ćemo se ubrzano dati u organizaciju utakmica. Na pripreme ćemo u Livno. Neki pitaju zašto i kako? Šta fali Livnu? Dobar je teren, fina je klima, odradit ćemo nekakvih utakmica u ovom mjesecu i sigurno šest-sedam do početka sezone", kazao je na prozivci trener Željezničara Amar Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je igrački kadar u pitanju, Plavi su za sada doveli samo golmana Filipa Erića, ali u narednom periodu se očekuju i nova pojačanja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Disha
Duvno Livno i Kupreska vrata Tu je kobila Zeljana prodata
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi