Nema sumnje, zarada bi bila ogromna

Dana White otvoren za organizaciju meča Justin Bieber - Tom Cruise

"Meč stoljeća" u kojem su rukavice ukrstili Conor McGregor i Floyd Mayweather je čini se otvorio "pandorinu kutiju", pa se sada ozbiljno razmišlja o svakakvim egzibicionim borbama.

Nedavno su svjetski mediji prenijeli da je američki pop pjevač Justin Bieber izazvao slavnog glumca Toma Cruisea na MMA duel.

Bieber je svoj izazov uputio putem Twittera, te je tagovao prvog čovjeka UFC-a Danu Whitea.

Čini se da je Bieber dobio Whiteovu pažnju, a prvi čovjek UFC-a očigledno ne bi imao ništa protiv organizacije pomenute "borbe slavnih".

Naravno i i sam White je svjestan da Tom Cruise vjerovatno ni u najluđim snovima ne bi prihvatio Bieberov izazov.

"Nisam znao da li je taj izazvo stvaran ili ne. Još uvijek to ne znam. Svi o tome pričaju, ali me Bieber nije kontaktirao", izjavio je White za Guerlilla Cross Radio, pa nastavio:

"Slušajte, kao prvo, možda Justin Bieber želi borbu sa Tomom Cruiseom iz nekih svojih razloga. Ali ja sumnjam da bi se Tom Cruise želio boriti sa Justinom. Meni je 50 godina, a mislim da je Tomu 56... Mislim da se niko sa 56 godina ne želi tući".

"Međutim, reći ću vam ovo, ako se Justin Bieber želi tući sa Tomom Cruiseom, a Tom Cruise se želi tući sa Justinom Bieberom - možemo razgovarati", poručio je White.

U međuvremenu je Bieber istakao da je sve samo bila "igra", ali očigledno ima i više nego dovoljno onih koji bi željeli vidjeti ovu boru, a ima i onih koji su voljni istu organizovati.

Nema sumnje da bi čitav cirkus donio svima uključenima enormnu zaradu, ali možda bilo bi previše gledati Cruisea i Biebera u oktagonu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.