"Donald Trump nije mogao vjerovati šta se desilo u borbi Miočić - Cormier, pa me nazvao"

Dana White, prvi čovjek UFC-a

"Donald Trump nije mogao vjerovati šta se desilo u borbi Miočić - Cormier, pa me nazvao"

Prvi čovjek UFC-a Dana White otkrio je u jednom intervju da ga je Donald Trump nazvao nakon borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Podsjetimo, Trump i White su vrlo dobri prijatelji, a to se zna još iz dana kada se Trump kandidovao za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, a prvi čovjek UFC-a ga podržavao tokom kampanje.

Očigledno se njih dvojica često i čuju preko telefona ili vide, a White je otkrio da ga je predsjednik Sjedinjenih Država posljednji put nazvao da mu kaže kako je iznenađen ishodom borbe Miočić - Cormier.

"Nekada me nazove, a posljednji put kada je bio zaluđen nekim mečom je bio dvoboj između Cormiera i Stipe. Nije vjerovao da Cormier može pobijediti u tom meču. Rekao mi je: 'Jesi ti to očekivao jer ja nisam?' Nije mogao vjerovati da ga je Cormier nokautirao", poručio je White u jednom intervjuu.

Podsjetimo, u tom meču popularni DC je nokautirao Miočića i osvojio naslov prvaka teške kategorije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi