Bosanac se sjetio i Rođenih

Pred milionima gledatelja uživo tokom finala Zvezde Granda čestitali Veležu na Premijer ligi

E. Škorić

U uzbudljivom finalu “Zvezda Granda” mlada i veoma talentovana bh. pjevačica Džejla Ramović odnijela je zasluženu pobjedu.

Nastavljena je dominacija mladih pjevača i pjevačica iz BiH na popularnom muzičkom šou u Srbiju, a ove godine mlada Goraždanka je jednostavno bila neprikosnovena.

U finalu se ukupno 16 kandidata iz cijelog regiona borilo da ponese laskavu titulu Zvezde Granda, a osim Džejle Ramović, BiH su na ovom takmičenju predstavljali i Ahmed Orahovčić, Alem Kadić, Armin Jusufović i Sanel Smolo.

U jednom trenutku tokom finala je član žirija Dragan Stojković Bosanac čestitao mostarskom Veležu ulazak u Premijer ligu, a to su pozdravile i neke njegove kolege poput Ane Bekute i Jelene Karleuše.

"Čestitao bih Veležu ulazak u Premijer ligu. Sretno bilo Velež", poručio je Bosanac, a onda su čestitke stigle i od Ane Bekute, te Jelene Karleuše.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.