Rođeni pronašao Rođenog: Nedžad iz Mihena dobio zanimljiv poklon

Rođeno novo prijateljstvo

Rođeni pronašao Rođenog: Nedžad iz Mihena dobio zanimljiv poklon

E. Čaušević

Prije nešto više od mjesec dana pisali smo o dobro poznatom navijaču Nedžadu iz Mihnena koji prati bh. košarkaše širom Evrope, ali ovaj put u centru pažnje bio je jedan od navijača Veleža koji je imao veliku želju da nekako stupi u kontakt s Nedžadom.

Nedžada iz Mihena upoznali smo još prije dvije godine na kadetskom Svjetskom prvenstvu u Španiji kada je bio jedini navijač koji je bodrio Džanana Musu i društvo. Putevi su nam se ukrstili još nekoliko puta, a ovaj rođeni Livnjak s adresom u Minhenu pokazao je kako se voli i navija za svoju domovinu.

Nekoliko dana nakon meča košarkaških selekcija Belgije i BiH koja se igrala u Antwerpenu u javnosti se oglasio Denijal Behram koji je jedan od "zaluđenih" navijača Veleža. On je htio nekako da dođe do Nedžada koji je na svakoj utakmici sa sobom nosio i zastavicu Rođenih.

Uz pomoć prijatelja iz cijele Evrope Nedžad i Denijal su stupili u kontakt, a Nedžad nam je otkrio da jednostavno nije mogao da vjeruje da mu se sve to dešava. Danas nas je Nedžad ponovo kontaktirao i otkrio da je od Denijala dobio nevjerovatan poklon.

Denijal, koji živi u Holandiji, odlučio je obradovati Nedžada na najbolji mogući način kao velikog navijača Veleža. Nedžad je na poklon dobio dres i šal voljenog kluba, a sada je čak i zvanično dobio člansku karticu Rođenih. Priča koja je završena na najbolji mogući način.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi