Objesio se igrač koji je 2002. godine nosio dres Veleža

Pronađen mrtav u stanu

Objesio se igrač koji je 2002. godine nosio dres Veleža

E. Škorić

Bivš igrač Veleža Miloš Drobnjak je preminuo u 41. godini života.

Kako saznaje Telegraf, nekadašnji igrač Veleža, za koji je igrao 2002. godine, pronađen je obješen u Ugrinovcima. Izvršio je samoubistvo u ponedjeljak, a danas je pronađeno njegovo beživotno tijelo.

Nekadašnji fudbaler, koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi u čuvenoj generaciji sa Dejanom Stankovićem, Pericom Ognjenovićem, Nenadom Lalatovićem, Goranom Drulićem...), kasnije je seniorsku karijeru nastavio u Milicionaru, Spartaku, Budućnosti iz Podgorice, da bi zatim nastavio karijeru u Belorusiji, Bosni i Hercegovini, Poljskoj, Bugarskoj...

U penziji je od 2009. godine, a posljednjih nekoliko godina vodio je bitku za život teško bolesne supruge, a imao je i finansijske probleme zbog liječenja supruge.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi