Odgovorio nezadovoljnim pojedincima

Mujkanović o optužbama: To su nebuloze i besmislice, tužit ću ih za klevetu · Intervju

Admin Čaušević

Navijači FK Sloboda, popularne Fukare, su poprilično ogorčeni zbog svega što se dešava u i oko tuzlanskog kluba. 

Svoj revolt iskazali su i večeras ispred stadiona Tušanj. Na udaru nezadovoljinih pojedinaca našao se Senad Mujkanović koji je zajedno sa bivšim trenerom Zlatanom Nalićem i pojedinim igračima optužen za prodaju utakmice GOŠK-u.

Oni su optužili Mujkanovića da je učestvovao u namještanju utakmice sa GOŠK-om, odnosno da su Crveno-crni susret sa Gabeljanima prodali za 30.000 KM.

Mujkanović već nekoliko mjeseci nije u Slobodi, a u kratkom razgovoru za SportSport.ba komentarisao je optužbe pojedinaca.

"To su nebuloze i besmislice. Ne znam uopšte kakve to veze ima i s čim", zapitao se Mujkanović te nastavio:

"Njihovo mišljenje nije relevantno, to je dijelo pojedinca koje predvodi samoproglašeni vođa Aldin Jolda jer su na papiru u Ministarstvu kao vođe zavedne druge osobe, njega tu nigdje nema..."

Najvio je da će podići tužbu za klevetu protiv Jolde i svih pojedinaca koji su pokušali da ukljaju njegov obraz. 

"Nakon detaljnog pregleda snimka podići ću tužbu za klevetu i pozivanje na nasilje protiv Jolde i svih pojedinaca koji su me otpužili."

Mujkanović se upotpunosti ogradio od optužbi uz poruku da je svoj posao obavljao čestito i pošteno.

"Ja više nisam u klubu. Odgovorao sam kome treba da odgovaram, navijačima sigurno neću, oduvijek sam svoj posao obavljao časno i pošteno te stojim iza svakog svog postupka", istakao je bivši predsjednik tuzlanskog premijerligaša te dodao",

"Sada se okrećem svom poslu i porodici, ali uvijek ću biti uz Slobodu i rado ću pomoći kada to bude potrebno. Svim u klubu, ali i normalnim navijačima želim sreću u budućnosti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.