Holandski napadač stigao u FK Sloboda

Guytho Mijland novi član tuzlanskog tima

Holandski napadač stigao u FK Sloboda · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda angažovao je još jednog fudbalera.

Za sada najzvučnije ime koje je stiglo na Tušanj je 22-godišnji holandski fudbaler Guytho Mijland.

Radi se o 22-godišnjem fudbaleru koji je karijeru počeo u omladinskim selekcijama Ajaxa, a zatim je igrao za nekoliko niželigaških timova.

Proteklu sezonu je proveo u ekipi Lindena, članu trećeg razreda holandskog fudbala i tamo je u 33 odigrana meča postigao pet golova i upisao je sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On se već pridružio treningu tuzlanskog tima i vidjet ćemo hoće li predstavljati pojačanje za Slobodu u narednoj sezoni.

Podsjetimo, tuzlanski tim je već angažovao veliki broj fudbalera i u posve novom sastavu ulaze u novu sezonu Premijer lige BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

budala
Toliko tuzlanske djece trenira i ne mogu dobiti priliku a ovaj camuga ce igrati. Sramota da vas bude. Trenirao sam citav zivot u Slobodi i volio je a zbog ovakvih debila nasa djeca propadnu.
1 18
KRKAN
22. GODINE, A 10.KLUBOVA PROMIJENIO, OVAJ CE KARIJERU ZAVRSITI U SLOBODI, I POCET CE U TUZLANSKOJ PIVARI RADITI ...
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi