Otkrivena Nalićeva lista želja: "Vrijednost tih igrača je četiri miliona eura!"

Želio igrače za Evropu

Otkrivena Nalićeva lista želja: "Vrijednost tih igrača je četiri miliona eura!"

E. Škorić

Na današnjoj press konferenciji tuzlanske Slobode predsjednik kluba Sead Kozlić odgovaro je na pitanja novinara.

Uglavnom je bilo dosta govora o Zlatanu Naliću i Kozlić smatra da je pokazao veliko nepoštovanje prema Slobodi.

"Nalić je završio u Slobodi svoj angažman. Ja sam s njim razgovarao više puta, rekao mi je da je došao da pomogne Slobodi, da je situiran čovjek. U Slobodi u našim dokumentima postoje samo dva ugovora. Ugovor koji se poziva po medijima ne postoji i mi ne znamo o čemu se priča. Nema nijedan dokument koji pokazuje da je Nalić išta posuđivao klubu. Sloboda nije ostala dužna Naliću, po meni. Kada mu se završilo prvenstvo 2-3 puta je pozivan, a on je otišao u Švedsku. Onakvo nepoštovanje od Nalića je nedopustivo. Vodićemo sudski spor, ako se pojavi taj ugovor. Sa Nalićem sam pokušao razgovarati, ali je bio nedostupan. Ako je toliki slobodaš naćemo mu mjesto u Slobodi", poručio je Kozlić, a onda otkrio listu pojačanja koje je tražio Nalić kako bi se borio za Evropu.

"Kozić, Marković, Bekić, Rodin, Rustemović, Adukor. Pa vrijednost tij igrača je četiri miliona eura", zaključio je prvi čovjek Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doa075
Haman je novoj upravi atraktivnija borba za opstanak od igre za evropu, Naliću oderi ih ko budale kad su nesposobni
7 1
KRKAN
VRIJEDNOST IGRACA PO TRANSFERMARKTU KOJEG UREDJUJE @ZUKANOVIC HAHAHAHAHA TOLIKO JE TO REALNO ...
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi