Spreman da dođe

Neymar iznenadio igrače Barcelone porukom u grupi na WhatsAppu

Edmir Škorić

Brazilski napadač Neymar pred povratkom je u Barcelonu.

Navodno su Barcelona i PSG otvorili pregovore i ovog ljeta bi se Neymar trebao vratiti u klub iz kojeg je otišao u Pariz za 222 miliona funti u ljeto 2017. godine.

Brazilac nije sretan u Francuskoj, imao je i brojnih problema protekle sezone, a nakon svega što mu se dešavalo, uključujući i skandal u kojem je optužen za silovanje, odlučio je da se vrati u Kataloniju.

Iako je zabio 51 gol u 58 utakmica, Neymaru nedostaje atmosfera sa Nou Campa, ali prije svega izazov i motivacija, pošto je jasno da mu igranje u PSG-u ne donosi pretjerano uzbuđenje, jer klub olako osvaja prvenstva.

Neymar je obavijestio predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija da ne namjerava ponovno igrati za klub, a sada je navodno poslao i poruku u WhatsApp grupu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne brinite, dolazim", napisao je Neymar u poruci koja je prikazana svim igračima katalonskog kluba, uključujući i stručni štab.

Barca planira da da 100 miliona eura za Neymara i uz to nekog od igrača, a najviše se govori da bi to mogli biti ili Philippe Coutinho ili Ousmane Dembele.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.