Barcelona u utorak predstavlja novo pojačanje

Postigli dogovor s Valencijom

Barcelona u utorak predstavlja novo pojačanje

E. Čaušević

Rezervni golman Barcelone, Jasper Cillessen, poručio je na kraju prošle sezone da će ovog ljeta sigurno napustiti klub.

Cillessen želi da ide u ekipu u kojoj će biti prvi golman i jasno mu je da se u Barceloni pored Ter Stegena za to ne može izboriti. No, za Barcu to nije problem jer su već pronašli novog rezervnog golmana.

Katalonski Sport objavio je danas da su Barcelona i Valencia dogovorili transfer Neta koji će doći u Barcelonu, a u suprotnom pravcu ide upravo Cillessen.

Barca i Valencia za svoje golmane traže oko 25 miliona eura što znači da će to na kraju biti samo zamjena golmana bez dodatnog obeštećenja za ove klubove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dolazak Neta u Barcu i odlazak Cillessena u Valenciju trebao bi se ozvaničiti sutra, a Sport prenosi da bi Beto na Camp Nou trebao biti predstavljen u utorak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Lona
Dogovorite se, je li Beto ili Neto?
4 0
amadeus21
slabo ste obaviješteni.. Neto će biti predstavljen ovih dana a Cillessen poslije 1.7.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi