Priznao da je pogriješio

Potpisao ugovor s Bayernom i deset minuta kasnije zažalio!

Admin Čaušević

Bayern je već decenijama unazad jedan od najboljih svjetskih klubova i vjerovatno svi igrači u jednom trenutku svoje karijere požele da nose dres bavarskog giganta. 

Posljednji prvu prvak Evrope Bayern je bio 2013. godine, a značajnu ulogu u toj ekipi imao je i Toni Kroos koji sada nastupa za Real Madrid.

Prije Bayerna Kroos je bio na 18-mjesečnoj posudbi u Bayeru iz Leverkusena, a kada se vratio na Allianz Arenu 2010. godine produžio je ugovor s Bavarcima, skoro desetljeće kasnije priznao je da je zažalio zbog toga.

"Često su mi govorili koliko sam dobar i da radim sve ispravno, ali nisam igrao. Bio sam siguran da zaslužujem više", rekao je Kroos u dokumentarcu o svom životu i svojoj karijeri.

"Nisam htio da se vratim iz Leverkusena. Kada sam potpisao produženje zažalio sam deset minuta kasnije."

"Dok sam potpisivao ugovor, Karl-Heinz Rummenige je komentarisao: 'Sad ima bolji ugovor'. Kao da mi je rekao: 'Sada moraš igrati malo bolje'."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dokumentarac pod nazivom "Kroos" će zvaničnu premijeru u Njemačkoj imati 4. jula.

Kroos je Bayern napustio 2014. godine kada je prešao u Real Madrid u transferu vrijednom 25 miliona eura. U maju je s Kraljevima potpisao novi ugovor do 2023. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.