Tuzlaci u jeku priprema

FK Sloboda generalku pred početak sezone igra protiv Osijeka

E. Čaušević

U FK Sloboda je dosta turbulentno prethodnih dana i jasno je da ovaj klub očekuje dosta izazova u narednoj sezoni.

Tuzlanski klub je počeo prije dvije sedmice pripreme za novu sezonu, a igrački kadar gotovo da ne liči na onaj iz prethodne sezone. Sloboda će početkom narednog mjeseca otputovati na pripreme u Livno i odigrati nekoliko pripremnih mečeva.

Trenutno je poznato da će 26. juna ovaj tim igrati pripremni meč protiv Mačve iz Šapca, a zatim slijedi utakmica protiv Širokog Brijega. Također, iz Slobode su potvrdili da će vjerovatno igrati protiv Borca i Željezničara, ali potvrde termina ovih mečeva još uvijek nema.

No, ono što je sigurno jeste da će Sloboda generalnu provjeru pred početak nove sezone imati 13. jula, a protivnik ovom timu će biti Osijek. Jedina nepoznanica jeste mjesto odigravanja ove utakmice, odnosno nije poznato da li će se igrati u Tuzli ili Osijeku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.