Ko će kome ako ne svoj svome, reklo bi se

Arsenal dovodi supertalentovanog stopera, Tottehnam kvari posao

S. Grebović

Ako je vjerovati medijima na Otoku, Tobdžije su nadomak dovođenja talentovanog defanzivca iz St. Etienna Williama Salibe.

Među njima je i Tottenham koji će učiniti sve da pokvari posao rivalu iz sjevernog Londona i privoli 18-godišnjeg defanzivca u svoje redove.

Pomalo nestvarno zvuči podatak da Spursi nisu angažovali ni jednog igrača pune dvije godine, što se ove sezone pokazalo kao pun pogodak jer su postali viceprvaci Evrope i kroz Premierligu izborili Ligu prvaka.

Mnogi su mišljenja kako će se ovog ljeta ta tradicija prekinuti i da ce Pochettino posegnuti za pojačanjima, konkretno za ovog Francuza kojeg St Etienne ne misli pustiti ispod 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.