Da li se sprema novi skandal?

Našao se neko da stane u kraj bivšem bh. reprezentativcu: Momak Katarine Grujić mu očitao lekciju!

Samir Mlaćo

Bivši bh. reprezentativac konačno je pronašao novi klub.

 Naime, u narednih godinu dana boravit će na posudbi u redovima grčkog AEK-a gdje je dočekan uz ovacije navijača.

Tako će konačno dobiti priliku da zaigra, s obzirom da to u Anderlechtu nije bilo moguće nakon velikog broja skandala.

I pored novog angažmana, bh. defanzivac ne silazi na naslovnica medija u Srbiji. Tako je objavio snimak na kojem se ljubi sa poznatom pjevačicom Katarinom Grujić, a zatim je prema pisanju Kurira stigao poziv od njenog dečka Semira Junuzovića.

"Odmah nakon toga Grujićka ga je pozvala i sa njenog telefona se javio Semir, koji je zapretio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Također ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu devojku. Vranješ se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže, osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme", prenosi Kurir.

Bh. defanzivac se po ovom pitanju nije oglašavao, ali nije isključeno da se to desi u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.