Bivši bh. reprezentativac ponovo 'zapalio' region: Tata sam estradnim droljama...

Ne može da se smiri

Bivši bh. reprezentativac ponovo 'zapalio' region: Tata sam estradnim droljama...

M. Šljivak

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine nastavlja puniti naslovnice regionalnih medija.

Naravno, nije u centru pažnje zbog svojih fudbalskih kvaliteta jer odavno ne zna kada je odigrao utakmicu, već po brojnim skandalima koje je napravio sa članicama srbijanske folk scene.

Sve je krenulo od afere sa Jelenom Karleuškom, a zatim se sa njim povezivalo i javno svađalo još nekoliko 'poznatih' folkerki.

Vranješ je danas ponovo izazvao pažnju. Ovog puta je postavio story na Instagram sa popularnom rep pjesmom 'Ideš za Kanadu'....

Uz sve je dodao riječi: Tata sam estradnim droljama...

Za bivšeg bh. reprezentativca pripremili i psihologe!

Igrač koji je svojevremeno nosio "šesticu" u nacionalnom timu naše zemlje je zimus zbog niza skandala izbačen u drugi tim Anderlechta te se praktično i ne sjeća kada je posljednji put odigrao zvanični susret.

Bez obzira što je "nestao" sa zelenih terena, rođeni Banjalučanin je uvijek dobrodošao u jedan klub. Riječ je o AEK-u.

Gazda kluba iz Atine Dimitris Melissanidis je potvrdio kako je bivši prvak Grčke zainteresovan da vrati odličnog, ali često nedisciplinovanog defanzivca u ekipu.

"Zainteresovani sm za njega. Već smo poslali ponudu i sada čekamo odgovor. Ako ne dođe okrenut ćemo se drugim rješenjima", rekao je Melissanidis koji je kazao kako će ako je potrebno angažovati i psihologa koji bi bio u službi nekadašnjeg "zločestog dečka" bh. reprezentacije.

"Za njega ću angažovati psihologe i lične pomoćnike...", rekao je Melissanidis tokom klupske večere.

Oglasi

Najnovije vijesti