Omiljen među pristalicama Plavih

Navijači Željezničara sanjaju povratak Graovca: "Nisam još ni s kim pregovarao"

Admin Čaušević

Da li će Daniel Graovac ponovo obući dres FK Željezničar? Pitanje je na koje je u ovom trenutku teško dati ispravan odgovor. 

Koliko je Daniel Graovac omiljen među navijačima FK Željezničar pokazuju i njihovi potezi posljednjih dana.

Pristalice Plavih na društvenim mrežama neprestano prizivaju i na neki način sanjaju povratak ovog sjajnog štopera prepoznatljivom po svojoj borbenošću i zalaganju.

Međutim, dok su želje jedno, realnost je nešto potpuno drugo. Po sarajevskim kuloarima se počelo špekulisati da bi 25-godišnjak opet mogao zaigrati za Željezničar.

U kratkoj izjavi za SportSport.ba Graovac je kazao da nije bilo kontakta sa Željezničarom, ali niti s bilo kojim drugim klubom.

"Još nisam raskinuo ugovor sa Vojvodinom, tako da ne mogu ništa da pričam oko drugih klubova, još sam vezan za Vojvodinu, tako da nisam ni s kim još pregovarao", kazao je Graovac za naš portal. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Graovac je za Vojvodinu vezan do ljeta 2021. godine, a na Grbavici je igrao u sezoni 2017/2018. Tada je na 40 mečeva u dresu Plavih zabio dva gola, ali i ušao u srca navijača najtrofejnijeg bh. kluba zbog velike požrtvovanosti i borbe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.