Novi predsjednik UO FK Željezničar: Obećavam da ćemo raditi transparentno, jako...

Admir Džubur nakon sjednice Skupštine

Novi predsjednik UO FK Željezničar: Obećavam da ćemo raditi transparentno, jako...

Na današnoj sjednici Skupštine FK Željezničar izabran je novi predsjednik Upravnog odbora kluba - Admir Džubur.

Nakon sjednice, Admir Džubur je kratko razgovarao sa novinarima.

"Prve impresije su zaista pozitivne. Osjetilo se jedinstvo u Skupštini, onih ljudi koji su bili tu. To jedinstvo mi daje snagu da nastavimo dalje i da kreno sa daljim radom, ka boljem Željezničaru, ka boljoj organizaciji, boljim rezultatskim uspjesima i svemu onome što navijači zahtjevaju od kluba", istakao je Džubur, pa nastavio:

"Ja kao navijač, a sada i u ovoj funkciji obećavam da ćemo sigurno raditi transparentno, radićemo jako i probaćemo neke stvari popraviti i staviti na svoje mjesto... Da ovaj klub ne zavisi od jednog čovjeka nego da to bude sistem. Kada se bilo ko uključi, da radi sistem, a ne pojedinici ili neke grupe, neformalne ili formalne."

"Želimo bolji Željezničar u svim segmentima, u organizacionom, administrativnom, finansijskom, sportskom dijelu. Dakle, sve ono što podrazumijeva FK Željezničar... Na infrastrukturi će se nastaviti raditi kao i do sada, aktivnosti sve nastavljaju, naravno skladu sa mogućnostima kluba... U toku je tender za izgradnju krova istočne tribine, pregovara se o izradi projekta i predaji za urbanističnu saglasost za izgradnju sjeverne tribine, krenuće se u izradu projekta za izgradnju južne tribine. Ali, ponavljam, sve to u skladu sa mogućnostima kluba", istakao je Džubur.

"U svemu tome očekujem i pomoć, saradnju Fudbalskog saveza BiH sa kojim moramo sjesti, razgovarati. Ove stvari koje su bile u proteklom periodu moramo ostaviti iza nas. Moramo razgovarati i sa Kantonom Sarajevo, općinom Novo Sarajevo, sa kojom već imamo dobru saradnju, ali moramo to dići na viši nivo", nastavio je novi predsjednik UO FK Željezničar, pa istakao:

"Ne bih ušao u ovo da nismo neke stvari definisali u proteklom periodu. Optimista sam, mislim da ekipa koja se okupila može iznijeti ovu situaciju koja je pred nama i donese boljitak FK Željezničar".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Početak sezone je blizu, da li je osiguran budžet za nova pojačanja?

"Početak sezone je blizu, ekipa je na pripremama, šef struke će biti zadovoljan. On ima samo jedan zadatak - da vrati titulu na Grbavicu. Pojačanja očekujemo, ali ne bih nešto više o tome", poručio je Džubur.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDan
Znaci lizat guzove po savezu i naprosit od poreznih obaveznika, planovi standardni.
3 0
Saimai1316
Ma jedi govna transparentno,sta ces ti raditi svi ste vi isti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi