Tomić na izlaznim vratima Olimpije

Sjajni vezista već ima ponuda

Tomić na izlaznim vratima Olimpije

S. Mlaćo

Vezista Tomislav Tomić mogao bi ovog ljeta napustiti redove slovenske Olimpije. Tomić je u Olimpiju stigao iz mostarskog Zrinjskog i opravdao epitet pojačanja.

U dvije sezone osvojio je jedan trofej prvaka Slovenije, te dva trofeja Kupa.

Protekle sezone upisao je 44 nastupa, a u dvije sezone ukupno 90.

Pokazao je svoj kvalitet na sredini terena i umnogome pomogao u osvajanju trofeja u proteklom periodu, no čini se da je saradnji došao kraj.

U Olimpiju je već stiglo par ponuda za 28-godišneg vezistu i sve će biti jasnije u narednim danima.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Tomić je osim Zrinjskog nastupao i za Željezničar, grčki Xanthi, Široki Brijeg i GOŠK. Tri puta je osvajao trofej prvaka naše zemlje. Dva puta sa Plemićima i jednom sa Željezničarom.

U dva navrata nosio je i dres reprezentacije BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi