Čeka na novi angažman

Vidović od danas i službeno slobodan igrač · Zvanično

Edmir Škorić

Bivši napadač Slobode Antonio Vidović s krajem juna postao je slobodan igrač.

Iako je sredinom juna Zrinjski potvrdio dolazak Antonija Vidovića, ubrzo je stigla vijest da transfer neće biti realizovan i da Vidović ne potpisuje za Plemiće iako se pojavio na prozivci.

Vidović je prošle sezone imao veoma zapažene rezultate u dresu Slobode, ali je odlučio napustiti klub s Tušnja.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je odustao od angažmana Antonija Vidovića, a razlog je nerazjašnjeni odnos između igrača i FK Sloboda. Antoniju želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su iz mostarskog kluba.

Danas je Vidović i službeno slobodan igrač, ali uskoro bi trebalo biti poznato gdje nastavlja karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Još uvijek sam bez kluba, ali mislim da će to brzo da bude riješeno. Nadam se da ću pronaći klub u kojem ću pružati dobre partije. Prelazni rok još traje, ne brinem se previše", kazao nam je Vidović.

Bivši napadač Orašja igrao je važnu ulogu u ekipi Slobode, a na 30 premijerligaških mečeva protekle sezone zabio je sedam golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.