Amar Beganović izabran za novog kapitena Slobode

Veliko priznanje za mladog igrača

Amar Beganović izabran za novog kapitena Slobode

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode punim tempom spremaju se za izazove u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlanski klub je uveliko promijenio igrački kadar, ali ostao je kostur tima oko koje će se graditi ekipa. Među njima je i mladi Amar Beganović koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Slobode.

Svojim partijama privukao je interes nekoliko klubova, a zanimljivo da ga je pokušao dovesti i Čelik. Zeničani su poslali ponudu na adresu Slobode, ali je i sta odbijena.

Mladi reprezentativac BiH je ostao ostati u Slobodi gdje će najvjerovatnije igrati do kraja naredne sezone. Klub ga je itekako nagradio za dobre partije jer je Beganović izabran za novog kapitena ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 19-godišnjak igra na poziciji desnog beka, a prošle godine odigrao je 30 utakmica i postigao je jedan gol, te dodao dvije asistencije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karokovd
Uzaludan pokušaj da se izvuče dinar više od ćelika! Beganović iduće sedmice se priključuje ekipi u turskoj na pripremama. ćelik do Evrope!
3 8
mirza24
Ivetic na aparatimaaaaaaaaa
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi