Sloboda angažovala novo pojačanje

Iz Slovenije u Premijer ligu BiH

Sloboda angažovala novo pojačanje · Saznajemo

S. Mlaćo

Nogometaši Slobode nastavili su sa pripremama za novu sezonu. Tuzlaci su jučer savladali Mačvu iz Šapca 2:0.

Izabranici Mile Lazarevića pužili su dobru partiju i na kraju slavili pobjedu.

Za Slobodu prelazni rok nije završen, što pokazuje i novi transfer. Naime, Tuzlaci su u svoje redove angažovali Adela Halilovića (23), desnog beka koji stiže iz Slovenije.

Halilović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Goricu, Radomlje, Krupu, Slaven Belupo, te mlade selekcije Red Bull Salzburga gdje je bio i kapiten.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je i član omladinskih selekcija naše zemlje, te će sigurno predstavljati pojačanje za tim sa Tušnja koji je mnogo mijenjao ovog ljeta.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi