Objavio klub sa Pecare

Odgođen prijateljski susret Širokog Brijega i Slobode

Prijateljska utakmica između Širokog Brijega i Slobode, koja se trebala igrati 3. jula, odgođena je.

Ovu informaciju danas je objavio klub sa Pecare preko zvanične Facebook stranice.

"Obavještavamo sve naše navijače i svekoliku sportsku javnost kako je otkazana treća pripremna utakmica NK Široki Brijeg.

U spomenutoj pripremnoj utakmici, čije je odigravanje prvotno bilo planirano za 3. srpnja, momčad Goce Sedloskoga trebala je odmjeriti snage s momčadi FK Sloboda Tuzla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do prve utakmice 1. kola kvalifikacija za UEFA Europa League protiv ФК «Кайрат» naša će momčad odigrati samo protiv FK Željezničar u četvrtak, 4. srpnja na Stadion Pecara. Vrijeme odigravanja utakmice bit će naknadno određeno", navodi se na zvaničnoj stranici hercegovačkog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.