Vidović od danas i službeno slobodan igrač

Čeka na novi angažman

Vidović od danas i službeno slobodan igrač · Zvanično

E. Škorić

Bivši napadač Slobode Antonio Vidović s krajem juna postao je slobodan igrač.

Iako je sredinom juna Zrinjski potvrdio dolazak Antonija Vidovića, ubrzo je stigla vijest da transfer neće biti realizovan i da Vidović ne potpisuje za Plemiće iako se pojavio na prozivci.

Vidović je prošle sezone imao veoma zapažene rezultate u dresu Slobode, ali je odlučio napustiti klub s Tušnja.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je odustao od angažmana Antonija Vidovića, a razlog je nerazjašnjeni odnos između igrača i FK Sloboda. Antoniju želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su iz mostarskog kluba.

Danas je Vidović i službeno slobodan igrač, ali uskoro bi trebalo biti poznato gdje nastavlja karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Još uvijek sam bez kluba, ali mislim da će to brzo da bude riješeno. Nadam se da ću pronaći klub u kojem ću pružati dobre partije. Prelazni rok još traje, ne brinem se previše", kazao nam je Vidović.

Bivši napadač Orašja igrao je važnu ulogu u ekipi Slobode, a na 30 premijerligaških mečeva protekle sezone zabio je sedam golova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Moze u zeljescare, oni kupe sav otpad premijer lige
7 0
AzorAhoi
ma u zelju dobar backup
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi