Tim iz Konjica upalio motore

Igman se pojačao iz Rudara

Federalni prvoligaš Igman iz Konjica danas je startao s pripremama za narednu sezonu.

Prozivku je na stadionu u Konjicu održao novoizabrani šef stručnog štaba Fadil Hodžić, a nakon neuspješne sezone, svjestan je kako je pred njim mnogo posla kako bi Igman potpuno spremno dočekao predstojeće izazove.

Hodžić je već uveliko počeo sa rješavanjem igračke križaljke, a iz doskorašnjeg kluba Rudara je već odlučio dovesti dvojicu fudbalera, tačnije Belmina Ćehajića i Admira Foču.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ćehajić ima 26 godina i po vokaciji je ofanzivac, a pored Rudara kroz karijeru je igrao još za Jadran iz Ploča, Mladost i Bosnu, dok se tri godine mlađi Fočo okušao ranije u Olimpiku i Travniku. Najbolje partije može pružiti na lijevom beku, no može odgovoriti i zahtjevima na pozicijama u veznom redu.

Start sezone je, podsjetimo, zakazan za 10. august.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti