Fadil Hodžić na klupi Igmana iz Konjica

Posljednji angažman imao u kakanjskom Rudaru

Fadil Hodžić na klupi Igmana iz Konjica

S. Mlaćo

FK Igman iz Konjica danas je dobio novog trenera. Naime, na klupi tima iz Konjica u novoj sezoni gledat ćemo Fadila Hodžića.

FK Igman iz Konjica dobio je novog trenera. Naime, na klupi tima iz Konjica u novoj sezoni gledat ćemo Fadila Hodžića.

Hodžić je posljednji angažman imao u Rudaru iz Kaknja, a već par dana pregovorao je sa čelnicima Igman. Danas je sve ozvaničeno i u Konjicu već počinju sa planovima za nove izazove.

"Tačno je da smo se dogovorili. Znate kakva je situacija bila dole, faktički je klub ispao iz lige, ali ljudi su veoma korektni i dogovorili smo se. Od mene traže red, rad i disciplinu, a i sam sam poznat po tome", kazao je Hodžić za SportSport.ba.

"Domaći igrači će biti okosnica tima, prozivka je planirana za 01.07. Tražit ćemo naravno pojačanja koja imaju iskustva u Prvoj ligi, igrači koji su bili tu, a zadovoljili su, svakako da će i ostati u klubu", dodao je 49-godišnji stručnjak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman je prethodnu sezonu završio sa Emirom Tufekom, dok je klub vodio i Nedim Jusufbegović koji je napustio trenersku klupu uoči gostovanja Slavenu.

Tim iz Konjica je završio na 13. mjestu, ali je ostao u ligi s obzirom da prvak Druge lige Jug FK Klis nije imao uslove za igranje u višem rangu.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mostar
Dabogda, ako.mozes boga ima, a ima ubjedljivo zadnju Bili pa ispali pa se i dalje druzite sa mafijom i Olimpikom... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
1 3
Mostar
A gledaj trenera veca glava od tepsije on da bude trener, a husa seljoberu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi