Šta je ovim htio reći?

Hummels ispraznio ormarić u Bayernu, slikao ga i poslao zagonetnu poruku

Jedan od najboljih štopera svijeta Mats Hummels prije nekoliko dana i zvanično se vratio u redove Borussije Dortmund. 

On je protekle tri sezone proveo u Bayernu, ali se odlučio vratiti u Dortmund s kojim je svojevremeno osvojio dvije Bundeslige i igrao finale Lige šampiona.

Hummels se jučer vratio na Alianz Arenu kako bi ispraznio svoj ormarić u svlačionici Bayerna, a tom prilikom je postavio i jedan story na Instagram.

"Eto, ormarić je prazan, fotografija još jednom poravnata i sada ovdje neko drugi smije stvarati štetu", napisao je Hummels uz fotografiju praznog ormarića.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, njegova poruka se može shvatiti na dva načina, a njemački mediji smatraju da je na ovaj način Hummels ipak htio poslati neku poruku Kovaču s kojim navodno nije bio u dobrim odnosima u prošloj sezoni.

Hummels je s Milionerima potpisao trogodišnji ugovor, a godišnje će zarađivati oko devet miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.