Iznenađenje: Bayern krenuo po zvijezdu Juventusa!

Bavarci u Torinu traže novo pojačanje

Iznenađenje: Bayern krenuo po zvijezdu Juventusa!

Admin Čaušević

Bayern je početkom sedmice ozvaničio dovođenje Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda, ali tu neće biti kraj pojačanjima za giganta iz Bavarske. 

Prema izvještajima iz Italije Bayern je "pokucao" na vrata Juventusa te se uključio u utrku za angažovanje Joao Cancela.

Portugalski bek je već neko vrijeme na meti Manchester Cityja, ali prijedlog Građana da u transfer bude uključen i Danilo se nije svidio Biaoncerima

Bavarci su već konaktirali Jorgea Mendesa koji zastupa Cancela i pregovori s Juventusom ne bi trebali biti problem uzimajući u obzir odlične odnose između ova dva kluba.

Cilj Juventusa je za Cancela dobiti 60 miliona eura te prvak Italije nema namjeru spustiti cijenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ostaje da se vidi da li će u narednim danima uslijediti "kontraofanziva" Građana jer je 25-godišnjak velika želja Pepa Guardiole.

Cancelo je u Torino stigao prošlog ljeta, iza sebe ima veoma dobru sezonu, posebno kada je u pitanju igra u napadu nešto što posebno cijeni Maurizio Sarri koji će vjerovatno tražiti njegov ostanak u timu. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Bayern dosad kupio 40 igraca a dosla samo 2-3
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi