Napušta Teatar snova?

Nemanja Matić tražio hitan razgovor sa Solskjaerom

Endin Čaušević

Srbijanski fudbaler Nemanja Matić u narednim danima mogao bi napustiti Manchester United.

Engleski mediji prenose da je Matić tražio hitan razgovor s trenerom Ole Gunnarom Solskjaerom jer želi pričati o svojoj budućnosti u Manchester Unitedu.

Navodno, Matić je dobio ponudu od jednog italijanskog kluba koju ozbiljno razmatra, ali prije toga želi da priča sa norveškim stručnjakom, odnosno da vidi da li je u njegovim planovima za novu sezonu.

ESPN je objavio da je Matić dobio ponudu od Milana i da je "zagrijan" da napusti Old Trafford. No, još uvijek je ugovorom vezan s Unitedom i svjestan je da pregovori neće ići tako lako.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Matić će tražiti od kluba da ga puste u Milan ukoliko Solskjaer ne bude ozbiljno računao na njega kao prvotimca u novoj sezoni Premiershipa.

Srbijanski veznjak u Manchester United je stigao na ljeto 2017. godine iz Chelseaja za 40 miliona funti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.