Tek sada se loše piše Interu: Juventus ušao u utrku za Lukakua
Lukaku je prošle sezone postigao 15 golova

Nakon Napolija, i klub iz Torina navodno želi Belgijanca

Tek sada se loše piše Interu: Juventus ušao u utrku za Lukakua

S. Pašalić

Inter već neko vrijeme vodi pregovore sa Manchester Unitedom oko dovođenja Romelua Lukakua, međutim bez previše uspjeha.

Tim sa Old Trafforda želi odmah dobiti 70 miliona eura za Belgijanca, dok Nerazzurrima to ne odgovara pa pokušavaju na druge načine da dovedu napadača ovog tima.

Antonio Conte ga želi vidjeti u svom timu, međutim Inter nema dovoljno sredstava pa će najvjerovatnije morati prodati Maura Icardija kako bi konačno mogao dovesti Lukakua.

Posljednja ponuda Intera je bila posudba na dvije godine uz naknadu od 10 miliona eura, te opciju kupovine za dodatnih 60 miliona eura.

Danas se pojavila informacija kako je i Napoli ušao u utrku za Lukakua, a sada stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako se sada i Juventus raspituje kod Uniteda za belgijskog napadača.

Nije baš do kraja jasno da li tim iz Torina ovim potezom želi prisiliti Inter da mu proda Icardija, ili se stvarno uključio u utrku za Lukakua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi