Nestvaran prizor

Ne može pasti ni šibica, ali doslovno: Fotografija koju vidite je zaista stvarna!

Admin Čaušević

Kada su tribine krcate i popunjene do posljednjeg mjesta takav prizor najbolje opisuje fraza da "ne može pasti ni šibica".

Već godinama stadioni u Bundesligi su praktično puni, a na domaćim mečevima Borussije Dortmund uvijek vlada sjajna atmosfera.

Najvatreniji navijači Milionera su smješeni na južnoj tribini Signal Iduna Parka, a popularni Žuti zid je ponekad teško opisati riječima.

Na društvenim mrežama je počela kružiti fotografija Žutog zida od prije 10-ak godina, a sam prizor je ujednost fascinatan i nestvaran.

Koliko god mislili da je fotografija fotomontaža to nije tačno i ono što vidite je zapravo stvarno...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Borussija je u prošloj sezoni imala najbolju posjetu u Evropi s prosjekom od 80.230 navijača.

Manchester United je na drugom mjestu s prosječnom posjetom od 75.218 gledaoca, a treća pozicija je rezervisana za Barcelonu. Na Nou Campu se prošle sezone u prosjeku skupljalo 74.876. gledaoca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.