Zarađuje mnogo u Mađarskoj

Ima se, može se: Armin Hodžić u garaži ima novu 'zvijer'

Armin Hodžić, bh. fudbaler koji karijeru gradi u MOL Vidiju, uoči starta sezone počastio se novim automobilom.

Nakon što se dugo vremena služio Mercedesovim džipom verzije GLC, ovaj nekadašnji reprezentativac BiH putem Instagrama predstavio je novi 'stroj'.

U pitanju je isto teretac, ali Range Roverov kakav u svojoj garaži imaju brojni poznati fudbaleri. Sam eksterijer automobila impresionira već na prvi pogled, kao i unutrašnjost koja je nakrcana mnoštvom tehnologije, a cijena osnovnog modela iznosi preko 50.000 eura.

Nije tajna kako Hodžić igrajući u Mađarskoj zarađuje pravo bogatstvo, tako da kupiti ovakav automobil za njega nije pretjerano veliki zalogaj.

Sjajno izgleda, zar ne?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.