Očekuje se pun stadion

Navijači Sarajeva krenuli ka Koševu, kiša ih neće zaustaviti

Ostalo je još samo nešto manje od dva sata do početka utakmice između FK Sarajevo i Celtic FC. 

Navijači bordo tima već su se počeli kretati prema stadionu 'Asmir Ferhatović Hase' koji će večeras, prema najavama, biti gotovo pun.

Iako u našem glavnom gradu već nekoliko sati pada kiša, to očigledno neće spriječiti simpatizere bordo kluba da napune svoj omiljeni stadion i pruže veliku podršku voljenom timu u pokušaju da se napravi iznenađenje.

Podsjetimo za kraj da je večerašnji susret na rasporedu od 19.45 sati.

Zbog povreda: Lennon dvojicu nije poveo u Sarajevo

Trener Celtica Neil Lennon je dvojicu igrača ostavio kod kuće, pa oni neće konkurisati za meč sa Sarajevom.

Riječ je o mladom krilnom napadaču Marianu Shvedu i defanzivcu Jacku Hendryju koji su zadobili lakše povrede tokom jednog od treninga. Informacije o njihovim povredama potvrdio je na današnjoj press konferenciji trener Lennon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, treba istaći da je Lennon uvrstio možda i najveću zvijezdu Celtica, Kierana Tierneyja u ekipu, iako se vjeruje da se on nije potpuno oporavio od operacije bruha.

Nova pojačanja Celtica, Boli Bolingoli i Christopher Jullien su registrovani i već večeras bi protiv Sarajeva mogi upisati debije u dres škotskog velikana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.