Celtic će imati lijepu podršku večeras na Koševu

Navijači škotskog kluba spremni za meč

Celtic će imati lijepu podršku večeras na Koševu

Navijači Celtica u grupama stižu u Sarajevo još od nedjelje, a čini se da ih nekoliko sati pred utakmicu ima sasvim dovoljno da svom klubu večeras pruže lijepu podršku. 

Podsjetimo, Sarajevo i Celtic od 19.45 sati igraju prvi susret kvalifikacija za Ligu šampiona, a škotska ekipa će bez obzira na veliku udaljenost između dva grada imati lijepu podršku sa tribina.

Njihovi navijači se opuštaju po pubovima našeg glavnog grada dok čekaju susret, a objektiv našeg fotografa ih je lako pronašao. 

U galeriji možete pogledati njihove fotografije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Simpaticn i klempav narod
2 0
Stanley
cheers mate
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije