Ostaje da vidimo da li će uspjeti Manchester City uspjeti dovesti ove igrače, posebno ako znamo da je Alves izrazio žeju za povratkom u Barcelonu.

Portugalac ide na Etihad?

Guardiola krade veliko pojačanje Manchester Unitedu

Esmer Oštraković

Iako Manchester United već dugo pregovara sa Sportingom oko transfera Brune Fernandesa, sada se u sve umiješao njihov gradski rival.

Naime, Guardiola ne krije da je veliki obožavaoc stila igre Brune Fernandesa, te je spreman da ga dovede u City.

Navodno City je već krenuo u "potjeru" za Fernandesom, te su ranije ove sedmice održani pregovori sa čelnicima Sportinga.

Ipak, nije poznato kakav je konačan ishod pregovora bio, ali kada je riječ o Cityju i Guardioli znamo da je jako dobar u transferima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Fernandesa, trener Cityja je navodno krenuo po Dani Alvesa, koji je slobodan igrač, a Guardiola želi da ponovo surađuje sa njim.

Ostaje da vidimo da li će uspjeti Manchester City uspjeti dovesti ove igrače, posebno ako znamo da je Alves izrazio žeju za povratkom u Barcelonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.